__Cukrárna Dolce Carosello, studie interiéru - Praha 2011, spolupráce Karel Veselý _______



Ř
e
š e n í _:_

__Interiér je navržen ve vztahu k danému prostoru, který je limitován daným dispozičním řešením zázemí prodejny a představuje kombinaci na jedné straně tradičního přístupu založeného klasických materiálech, jako jsou dřevo, omítka a na druhé straně moderního současného pojetí.
__Celková koncepce řešení se opírá o barevné schéma tmavší hnědé (čokoládová hněď) doplněné o červené doplňky a poležené na základní světlé barvě blížící se bílé.
__Toto barevné řešení bude působit příjemným a svěžím dojmem vzhledem k dané funkci provozovny a bude spolutvořit obchodní magnet pro prodej cukrářských a čokoládových výrobků i konzumaci v místě.

__Hned od vstupu nás upoutá podsvětlený prodejní pult se zmrzlinou, pralinkami i chlebíčky. Za nimi se nachází zadní pult dle výběru investora a regály s nasvícenými policemi s luxusním zbožím. Podél výkladce je umístěno sezení, které je tvořeno dýhovanými židlemi a koženou sedačkou přímo u výkladce. Toto sezení je odděleno od hlavního komunikačního prostoru průhledným perspexem (s polepem). V nejvzdálenější sekci od vstupu se nachází sezení pro větší skupinu zákazníků a vzhledem k danému prostoru jej lze využít i jako salónek.

puvod


.